02 خرداد 1401

اقامه شکایت از بابت خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام همسر من ماشینی خرید وبنام من زد وبعد من ان را برای پرداخت بدهی های ایشان فروختم .مدتی بعد در قبال ماشین چک از شخص دیگری در وجه من داد و برای طلاهای فروخته شدهی من هم همین کار را کرد چک از شخص دیگری در وجه من داد ومن بابت هر دوجریان اسشتهاد واثر انگشت از شهود دارم .نه از خود ایشان .الان میگوید .بعد از جدایی وگرفتن حضانت فرزندم از دادگاه میگوید که طرح شکایت خیانت در امانت از من میکند وتمامی وجوه را خواسته .ایا میتواند؟؟باوجود چک دروجه وشهود این کار را انجام دهدوبنده الان درگیر پرونده نفقه هستم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام طبق اظهارات شما شکایت ایشان علیه شما به نتیجه ای نخواهد رسید. موفق و موید باشید