02 خرداد 1401

بازیابی پیام های ارسالی از طریق اداره مخابرات

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اگه گوشی را به حالت کارخانه برگردانیم، بازم چتا و پیاما داخل مخابرات میمومه یا نه؟ پرینت چتا میمونه؟
بعد میشه ی توضیحی هم در مورد استعلام بگین، عامو من هر چی میپرسم نمیفهمم، نگاه فرض من با گواهینامم میرم ی شهر دیگه مثلا، بعد پلیس میخواد دنبال من بگرده بعد یکی میگه ای گواهینامش همراشه بعد از روی گواهینامه که دست خودم هست مثلا گذاشتم تو کیفم میتونن از روی گواهینامه که دست خودم هست ادرس منو پیدا کنن بیان سراغم؟ بعد مثلا گوشی اگه سیم کارت داخلش رو بردارم بازم قابل ردیابی هست یا نه مثلا سیم کارت رو در میاری میندازی تو جیب ولی خود گوشیه همراته بازم با گوشی بدون سیم کارت شخص قابل ردیابی هست یا نه؟ مثلا پلیس یا فرد هکر میتونه پیدات کنه یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بله پیامک ها ارسالی از طریق شماره تا ۶ ماه در سیستم مخابرات باقی می ماند ومرجع قصایی می توتند به آن دسترسی پیدا کند