02 خرداد 1401

نتیجه رای دادگاه تجدیدنظر

دسته بندی : کیفری | جعل
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من از یه خانمی بابت کلاهبرداری شکایت کردم اون ۵ تا سفته مجموعا ۲۵ میلیون به دادگاه میاره و مدعی میشه که این ۵ تا سفته رو من سال ۹۵ پیش ۳شاهد بهش دادم از این سفته ها دو تا سفته ۱۰میلیونی که من بهش ندادم رو پشتش رو امضا و نوشته منو جعل می‌کنه درخواست کارشناسی کردم و کارشناس گفته که اون دوتا سفته که هر کدومش ۱۰ میلیون امضاش و نوشته آن برای من نیست و برای اون خانم هم نبوده چون سفته ها رو اون خانم به دادگاه آورده متهم شده.بعد شهود که به دادگاه میاره حرفهای شاهد با حرفهای متهم ضدو نقیض داشته بعد دادگاه از بانک استعلام دوتا سفته رو میگیره مشخص میشه این سفته ها اصلا سال ۹۵ وجود نداشته بلکه بانک سفته رو سال ۹۶ چاپ و تولید کرده سپس دادگاه اون خانم رو محکوم به جعل امضا سفته می‌کنه .این پرونده ۴ماه به تجدید نظر استان رفته هنوز جواب تجدید نظر استان صادر نشده میخواستم بدونم چقد طول می‌کشه ابلاغیه صادر بشه و تجدید نظر چه رای صادر می‌کنه ؟؟آیا محکوم به جعل امضا سفته میشه یا تبرئه میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام نتیجه‌ای رای صادره از دادگاه تجدیدنظر از طریق سامانه ابلاغ به اطلاع شما خواهد رسید و این مدت زمان طبیعی می باشد و صبور باشید در مورد رای دادگاه بدوی که به نفع شما بوده قریب به اتفاق دادگاه تجدیدنظر رای بدوی را تأیید خواهد کرد. موفق و موید باشید