02 خرداد 1401

عدم آگاهی از محل سکونت مشتکی عنه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما بزرگوار! بنده چند روز پیش با یک نفر در خیابان درگیری لفظی و فیزیکی پیدا کردم که بر اثر آن هم ضربه جسمی و هم خسارت مالی به بنده وارد شد و در پی این اتفاق به کلانتری محل شکایت کردم و مراحل تشکیل پرونده و مراجعه به پزشکی قانونی را انجام دادم. اکنون با اینکه نام و نام خانوادگی فرد ضارب را میدانم اما از محل سکونت و دیگر مشخصات او چیزی دستگیرم نشده است. در پاسگاه به بنده گفته اند که باید محل سکونت فرد را پیدا کنم تا به کارم رسیدگی کنند. اکنون بنده باید چه کاری انجام دهم زیرا پس از جستجوی بسیار محل سکنت فرد را پیدا نکرده ام.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مشخص نمودن محل سکونت فرد از جانب شما الزامی نمی باشد و طبق قانون این حق را دارید که ایشان را مجهول المکان اعلام نمایید. موفق و موید باشید