02 خرداد 1401

ایا میتوانم مطالبه وجه از فروشگاه کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.. برای دریافت یک وام ششصدمیلیونی مجبورشدم فاکتورصوری ازیک شرکت بازرگانی که هیچگونه ثبت دفاتر ی ندارد وفقط مهروسربرگ داردبگیرم وچک وام نتیجتا بنام شرکت صادرشدولی متاسفانه وجه چک تماما برداشت کردندویک ریال ازچک مذکوربه من ندادندوبالا کشیدندچگونه مطالبه وجه چک خودرابنمایم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه جنسی تحویل نگرفته شده میتوانید مطالبه وجه نمایید