03 خرداد 1401

طرح شکایت و الزام مستاجر ب تخلیه منزل....

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.صاحب خانه هستم و سه سال است که طبقه دوم منزلم را ب مستاجر داده ام فقط سال اول قرارداد نوشتیم و سال دوم ب صورت شفاهی.درحال حاضر یکسال است ک کرایه پرداخت نکرده و گفتیم ک تخلیه کنه ولی قصد رفتن ندارن با کلی رفت و آمد بلاخره قراردادی نوشتیم ک در تاریخ هفتم اردیبهشت تخلیه کنه و کرایه یکسال هم از رهنشون کم بشه متاسفانه یکماه گذشته ولی بازهم تخلیه نکردن برای صحبت رفتم ک چرا تخلیه نمیکنی بحثمون شد و منو هل دادن دستم خورده ب در و کبود شده البته چون شاهدی ندارم ادعا میکنه ک اون نزده. بنگاه دار منو مدام از شکایت منصرف میکنه بخاطر اینکه میگه ممکنه تهمت دزدی از منزل بهتون بزنه من خانم هستم و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خاهش میکنم راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با توجه ب تنظیم قرارداد فی مابین و توافق بر تخلیه در تاریخ مقرر و مندرجات دیگر قرارداد ک قطعا ضمانت اجرایی نیز دارد بدوا اظهارنامه ای ب ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال داشته و الزام ایشان ب ایفای تعهدات قراردادی و تخلیه عین مستاجره را خواستار شوید در غیر ایتصورت از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح دعوای الزام ب ایفای تعهدات( صدور حکم تخلیه ملک) نمایید تا دادگاه بدان رسیدگی و حکم مقتضی را صادر نماید همچنین برای شکایت کیفری بدلیل ضرب و جرح میتوان با تنظیم شکواییه اقدام نمود لیکن حصول نتیجه وابسته ب توانایی اثبات با ادله محکمه پسند بوده و در صورتیکه قادر ب اثبات باشید شکایت خود را مطرح نمایید موید باشید