03 خرداد 1401

مسوولیت خسارت وارده در رانندگی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده ۱۲ سال پیش گواهینامه رانندگی گرفتم ولی هیچ وقت پشت فرمان نشستم و الان کلا رانندگی بلد نیستم و حتی تاریخ انقضای گواهی نامه ام هم به پایان رسیده و تمدید نکردم.

الان میخوام دوباره تعلیم رانندگی برم.

سوالی که دارم این است که آیا اگر من حین رانندگی با ماشین اموزشگاه رانندگی در حالی که مربی کنارم نشسته تصادف منجر به خسارت فیزیکی یا جرح و فوت داشته باشم و مقصر ماشین ما باشد آیا مسئولیت این تصادف با توجه به اینکه من گواهی نامه دارم متوجه من است یا بر عهده مربی است؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام طبق اصلاح قانون شخصی که متصدی اتومبیل می باشد مسوولیت دارد نه مربی آموزشگاه. موفق و موید باشید