03 خرداد 1401

مطالبه جریمه از بابت بسته پستی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
نامزد من در ایالات متحده به بسته شامل پوشاک برای من فرستاده و مقداری دلارهم در آن جا داده بود منم از موضوع خبر نداشتم خودش هم نمیداسته که جرم هست با پست ویژه فرستاده الان شرکت حمل و نقل که با دستگاه ایکس ری محتویات رو چک میکنم در یک مرحله علاوه بر هزینه پست که ۱۰۰۰دلار بود در مرحله بعد ۳۰۰۰دلار دیگه بابت این خلاف از من گرفتن و باز هم بسته رو تحویل ندادن و ۱۰۰۰۰دلار دیگه هم میخان که من ندادم حالا تهدید کردن که پرونده رو به جرم پولشویی به مراجع قضایی میکشونن

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام در این مورد خودسر عمل نکنید با بازرسی سازمان موضوع را در میان بگذارید تا حقی از شما پایمال نشود. موفق و موید باشید