03 خرداد 1401

امکان طرح دعوای اعسار از دین؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام نزدیک ۴ سال پیش پرونده ای در شورای حل اختلاف با موضوع مطالبه وجه سفته درست شد که در اخر همه مراحل انجام شد و اجرای احکام اجراییه صادر کرد حال این قضیه همانطوری ماند تا الان و تو این مدت هیچ گونه وجهی رد و بدل نشد حال میشود درخواست اعسار داد یا نه ؟ اونوقت باید برای ارائه دادخواست اعسار به خود شورا مراجعه کرد یا نه به دفاتر قضایی هم میشه مراجعه کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ برای طرح دعوای اعسار و ثبت دادخواست میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمود همچنین بعد از ابلاغ اجراییه محکوم علیه میبایست ظرف ۳۰ روز تقاضای اعسار را در صورت عدم پرداخت دین یا معرفی مال ب ثبت برساند در غیر اینصورت بموجب قانون اجرای محکومیت های مالی برای محکوم له حق جلب ایجاد خواهد گردید موید باشید