06 خرداد 1399

روابط دوستی

دسته بندی : کیفری | توهین
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من دختری هستم که 4 سال هست با اقایی در ارتباط هستم اما الان به دلیل خواستگاری که دارم نمیخوام با ایشون ادامه بدم اما منو تهدید میکنن و میگن که من بهشون قول ازدواج دادم مادرشون هم با من تماس گرفتن و کلی توهین کردن ایا میتونم از ایشون شکایت کنم در این خصوص ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به جرم مزاحمت تلفنی و توهین می‌توانید از تماس گیرنده شکایت کنید و به جرم تهدید علیه آقا شکایت کیفری مطرح کنید