03 خرداد 1401

مطالبه خسارت از باب مستحق للغیر بودن مبیع

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز ببخشید یه مبایعه نامه ملک نوشتیم الان ملک مورد معامله مستحق للغیر درامده و در مبایعه نامه ذکر شده اگر مورد معامله بر هر دلیلی مثل قوه قاهره؛مستحق للغیر و ... امکان‌ تسلیم به خریدار نباشد فروشنده علاوه بر استرداد ثمن معامله به مبلغ پنجاه میلیون تومان به عنوان خسارت به خریدار پرداخت نماید.میخواستم بپرسم طبق رای وحدت رویه جدید که صادر شده در‌مورد معامله مستحق للغیر درامدن مبیع خریدار می تواند به نرخ روز خسارت بگیرد؟(با توجه به ماده ۱۰ قانون مدنی در خصوص قراردادهای خصوصی)

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر توافقی در باب اخذ خسارت نموده باشید در صورتی که مخالف قانون و نظم عمومی نباشد بله می توان خسارت درج شده را از طرف مقابل اخذ نمود. موفق و موید باشید