03 خرداد 1401

تحصیل مال از طریق نامشروع ...

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،دوتاسندقدیمی ثبتی ورسمی پیداکردم در۱۳۸۷که بدون نقل انتقال وبدون جانمایی بودوهنوزهم مشخص نیست زمین کجاست برپایه پرسجوی شخصی خودم به زمینی ۲۰هزارمتری بدون ساخت رسیدم وسط شهر که مدعی داشت زمین وتاکنون اختلاف داریم برسرزمین،من و۴نفر ورثه شناخته شدیم شخصی عادی از۱۳۹۳تا۱۳۹۵ حدود۱۰قولنامه دست نویس وبنگاهی گرفت ازم باادعای رفع اختلاف که همشون جنبه خرید وفروش زده شدن مثلا۵۰۰متربه مبلغ۵میلیون تومان یا۷۵۰متربه مبلغ۷میلیون تومان به جهت مبالغ همینجوری به اصراراین شخص زده شد اما نفروختم بهش زمین رو وبرای رفع اختلاف از زمین اختلافی ازطریق قانونی هر دفعه با ادعای اینکه کار سخت شده متراژ دیگری برام قولنامه کنید ازم۴هزارمتر قولنامه گرفت بنده هم سواد آنچنانی ندارم متاسفانه وثمن یکی ازقولنامه ها خودرو بوده که فسخ شده والان ازم به جرم فروش مال غیر وکلاهبرداری شکایت کرده وپرونده درآگاهی میباشد،الان من میخوام به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم که با اینکه یک شخص عادی بوده گفته میتونم از طریق قانونی رفع اختلاف کنم آیا میتونم با عنوان کلاهبرداری شکایت کنم؟واینکه از۴هزارمتر۶۰۰متر مربوط به یک خودرو بوده به عنوان ثمن که فسخ شده وفسخ نامه روی برگه اچار دارم ازش وراجب قسمت فسخ شده هم رفته ازم شکایت کلاهبرداری کرده و۴عددقولنامه بنگاهی روهم رفته خط زده با بنگاه همدستی کرده هرکدام رو جدا وغلط گیر گرفته وداده به من منم ونسخه های سالم روبرای خودش برداشته الان متوجه شدم جعل کرده،واینکه اصلا من بهش نفروختم قولنامه هارو ورفته ازم به جرم فروش مال غیر وکلاهبرداری شکایت کرده ومیگه من خریدم،الان با عنوان کلاهبرداری یا اخاذی یاچه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم با عنوان ابطال معامله..نمیخوام شکایت کنم به دردم نمیخوره خیلی ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به موضوع مطروحه تحصیل مال از طریق نامشروع میتوانید اقدام نمایید