03 خرداد 1401

شکایت از باب جعل عنوان و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،شهرمن نسبتا کوچکه شخصی به درب منزل بنده اومد درسال۹۳وگفت شنیدم دوعدد سند قدیمی دارید که نمیدونید مکانش کجاست وجانمایی نشده بهم یک قولنامه بدین بهمراه یک وکالت بلاعزل ازخودتون و ورثه وسندهای زمینتون روهم بدین من زمین رو دیوار میکشم وتحویلتون میدم یک فسخ نامه هم بهتون میدم اگر نتونستم دیوار بکشم وتحویلتون بدم قولنامه...فسخ بشه یک پروانه وکالت جعلی نشونم داد منم باور کردم بهش یک قولنامه۳هزارمتر دادم که قید کرددر قولنامه به مبلغ۱۵۰م.ت. ازم خریده۳هزارمترو ویک وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر ازم گرفت وحق عزل وکیل رو ساقط کرد ازمن از۹۳تاالان میگفت من دارم مراحل قانونی رو طی میکنم والان متوجه شدم دروغ میگفته اصلا وکیل نبوده ویک شخص عادیه وکلی سوء پیشینه داره والان رفته ازم به جرم کلاهبرداری شکایت کرده دادستان دستور داده به اگاهی برای اخذ اظهاراتم(الان من به عنوان کلاهبرداری از طریق تظاهر به وکالت میتونم ازش شکایت کنم؟در اینترنت نوشته شده اگرعنوان تظاهر به وکالت اثبات بشه دیگه شامل کلاهبرداری نمیشه این کار؟مگر در ماده یک ارتشاء اختلاس وکلاهبرداری نیامده هرکس با مانور متقلبانه.. مال واسناد.. از کسی بگیره کلاهبردار محسوب میشه؟الان من با عنوان کلاهبرداری خالی شکایت کنم؟یا با عنوان کلاهبرداری ازطریق تظاهر به وکالت یا با عنوان کلاهبرداری ازطریق جعل عنوان با چه عنوان دقیقی شکایت کنم که رد نشه شکایتم ومجازات سنگینی برای این شخص داشته باشه مثل مجازات کلاهبرداری که ادب بشه خیلی ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام میتوانید از ایشان به عنوان کلاهبرداری و جعل عنوان شکایت نمایید و در مورد اینکه شکایت شما به نتیجه مورد نظر برسد سعی کنید ادعای خود را با استناد به شهادت شهود و یا ادله محکمه پسند اثبات نمایید تا با توجه به سوابق کیفری ایشان که شما اظهار نموده اید با ارایه اسناد و مدارک محکمه پسند ذکر شده اصولا رای به نفع شما صادر خواهد شد. موفق و موید باشید موفق و موید