03 خرداد 1401

شکایت با عنوان افترا و توهین

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یک نفر به من تهمت بی باکرگی زده و همچنین توهین به خانواده میخواستم از این شخص شکایت کنم میشه راهنماییم کنید ک چجوری بدون اینکه خانواده ام مطلع شوند شکایت کنم و من 17 سالم هست و زیر 18 سالم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به عمل رسانید و سن شما جهت طرح شکایت مانع قانونی ندارد و سعی کنید اسناد یا شهود خود را در شکواییه درج نمایید . موفق و موید باشید