03 خرداد 1401

اکراه به عدول از شهادت توسط شاهد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من اهریم و بابت پرونده شکایتی منو به عنوان شاهد معرفی کردن و من قسم یاد کردم که طرف بمبلغ ۶۰ میلیون محکوم شد ولی بعد از صدور حکم ، طرف با تهدید منو به عدول وادار کرد ولی از حکم مجدد خبر نشد ، و شخص متضرره باز از من ( شاهد) شکایت کرده، ، راه کار ؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر بتوانید اکراه ایشان را اثبات نمایید شهادت به قوت خود باقی و طرف مقابل هیچ اقدام قانونی نمی توانند انجام دهند. موفق و موید باشید