04 خرداد 1401

تغییر نام و هزینه ان چقدر هست؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خوبید خسته نباشید
من اسمم در شناسنامه راحله هست ولی میخواهم عوض کنم اول بخاطر اینکه من رو از بچگی و تمام اطرافیانم با اسم دوم می‌شناسند و دوم به دلیل معنی اسمم
میخواهم ببینم هزینه تغییر اسم چقدر میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ برای تغییر نام بدوا میبایست ب اداره ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهید ک بررسی گردد در صورت موافقت نیازی ب طرح دعوا در دادگاه نیست لیکن اگر بهردلیلی با درخواست شما موافقت نگردید میبایست با ثبت دادخواست تغییر نام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید ک دادگاه تعیین تکلیف کند و رای دادگاه فصل الخطاب خواهد بود همچنین در خصوص هزینه مربوطه اگر از طریق ثبت احوال اقدام شود هزینه ای نخواهد داشت لیکن اگر نیاز ب طرح دعوا در دادگاه باشد هزینه دعوای غیر مالی بر ان مترتب هست(تعرفه ۴۰هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان)ک میبایست زمان ثبت دادخواست پرداخت گردد همچنین بطور جداگانه هزیته صدور شناسنامه و کارت هوشمند ملی جدید نیز حدودا ۴۰۰ هزار تومان میشود موید باشید