04 خرداد 1401

دسترسی به اطلاعات گوشی از جانب هکر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگه سیم کارت داخل گوشی در بیاریم، بندازیم دور، بازم فرد هکر میشه از روی گوشی خالی اطلاعات رو به دست بیاره و پیاما هر چی که داشتیم رو ببینه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر محتویات گوشی را پاک نمایید و سیم کارت را جدا نمایید دسترسی به محتویات تا حدودی امکان پذیر نمی باشد مگر از طریق پرینت اقدام به عمل آمده باشد. موفق و موید باشید