04 خرداد 1401

انتساب زنا ب شخص و شیوه شکایت؟؟

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.خواهر به من تهمت زنا زده حالا یک بار میگه تحت فشار از طرف خانواده شوهرم بودم همچین حرفی زدم .یک بار هم میگه داداشم بهم تجاوز کرده .
خانواده من باماو خانواده من خوب نیستن وهر روز یک تهمتی به ما می‌زنند همه جور عیبی رو ما می‌گذارند که حالا همچین حرفی زده .حالا برای دفاع از خودم چه کار باید بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ نیازی ب دفاع نیست شما باید طرح شکایت کنید انتساب زنا یا لواط ب اشخاص مشمول عنوان مجرمانه قذف هست و در صورت اثبات برای قاذف شلاق حدی دارد از طریق دفاتر خدمات قضایی مستند ب شهود و دیگر ادله شکواییه قذف مطرح نمایید تا ب مراجع ذیصلاح جهت رسیدگی ارسال شود