04 خرداد 1401

مطالبه وجه داده شده از مدیون

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید بنده یک مغازه اجاره کرده ام تا به پرورش پرندگان زینتی مشغول باشم که پس از ۶ ماه جهت شغل جدید پرنده هامو به مغازه بغلی (همسایه) که در همین کار مشغول هستن فروختم که قرار شد پول بنده رو در عرض یک هفته بدهد که متاسفانه پول بنده رو شیش ماه رد شده هفته ای یکبار دو هفته یکبار به حسابم واریز کرده الان ۱۵میلبون ۳۰۰ هزار پول مونده هرچی التماس میکنم و پول میخام نمیده هربار مغازه اش میرم رد میکنه منو به بهانه های مختلف
مغازه ای که در اجاره بنده بود هم قرار شد به صورت مشارکتی پرنده جدید پرورش بدیم که ۲۰ میلیون هم از پولمو واس اونکار برداشت الان هم قفل مغازه رو عوض کرده هم پولمو نمیده هربار تهدیدم میکنه هیچکار نمیتونم بکنم در ضمن هیچ نوشته یا کاغذی بین ما نیست و رهن و اجاره مغازه به اسم بنده میباشد
من میتونم به پولم برسم؟ اگه قفل مغازه رو بشکنم و قفل رو عوض کنم برام مشکل ساز میشه؟میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید علیه ایشان اقامه دعوی مطالبه وجه نمایید که اگر اسناد و مدارکی هم موجود نباشد می توانید ایشان را به اتیان سوگند الزام نمایید که اگر سوگند یاد نکنند و شما سوگند بخورید رای به نفع شما خواهد بود و در مورد شکستن قفل مغازه این کار را انجام ندهید شاید علیه شما شکایتی مطرح نمایند که اجناس داخل مغازه را به نفع خودتان تصاحب کرده اید. در این مورد می توانید با صاحب ملک هماهنگ شوید. موفق و موید باشید