04 خرداد 1401

طرح شکایت در خصوص سرقت ماینر

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.یک ماه پیش ازم دوتا ماینر دوزدین.ipسارقی که به ماینر وصل شده را دارم .آیا در صورت شکایت و پیگیری تعزیرات و اداره برق جریمم میکنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با نظر به اینکه استخراج بیت کوین نیاز با اخذ مجوز داشته و شما بدون مجوز این کار نموده اید در صورت اعلام این موضوع به مراجع صالح امکان پیگیری و جریمه شما وجود دارد مگر اینکه اثبات نمایید که هیچ گونه استفاده ای از ماینر های مربوطه نکرده اید .