04 خرداد 1401

انتقال ملک به صورت صوری به همسر خود

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام بنده منزل خود را در پشت مبایعه نامه به همسرم انتقال دادم و نوشتم پولش را نقدا دریافت کردم ولی در واقع پولی نگرفتم. در یک برگه جداگانه دیگر نیز بعد از چند ماه همسرم اجرت المثلش را در ازای منزلی ک ب او دادم با قیمت توافقی بخشید. منزل بدون سند و کارافه ای است. سوالم اینست که انتقال منزل به این صورت مصداق کدام نوع انتقال ملک می باشد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام این انتقال مصداق معامله صوری می باشد و اساسأ باطل محسوب میشود. موفق و موید باشید