04 خرداد 1401

اخذ مبلغ دیه از جانب موتور سوار در سانحه تصادف

دسته بندی : کیفری | دیه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من سال قبل تصادفی داشتم که افسر موتورسوار مقصر شناخت ولی رای هیئت ۳نفره ۵۰ ۵۰ اعلام شد.۹بهمن مدارک بیمه تحویل دادگاه دادم و اردیبهشت ۱۴۰۱ دادگاه تشکیل و مبلغ دیه مشخص شد.الان برای تمدید بیمه ماشین اقدام کردم که گفتن حدود ۳۰م موتورسوار در بهمن ماه خسارت گرفته درصورتی که اون زمان دادگاهی تشکیل نشده بوده
میخواستم بدونم اون مبلغ برای چی بوده؟ و چطور میتونم پیگیر بشم؟ چون دادگاه اردیهشت ماه حدود ۲۳۰م دیه برای ایشون در نظر گرفت

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام این مورد را به واحد اجرای احکام کیفری اطلاع دهید البته سعی کنید نسبت به ادعای خود از بیمه جبران کننده خسارت رسید دریافتی از جانب ایشان را اخذ نمایید. موفق و موید باشید