04 خرداد 1401

تقصیر در حین آموزش رانندگی و تحقق تصادف

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ۱۲ سال پیش گواهینامه گرفتم و هیچ وقت پشت فرمان نشستم و الان گواهینامه ام تاریخ انقضاش گذشته.
الان میخوام کلاس تعلیم رانندگی برم. سوالی که دارم اینه که اگر من در حالی که کنارم یه مربی که زیر پاش کلاج ترمز داره و از طرف اموزشگاه تعلیم رانندگی است تصادف منجر به خسارت یا جرح و فوت بشم مسئولیت تصادف با منه یا مربی؟
مسئولیت بنده در تصادفی که در حال تعلیم رانندگی اتفاق می افته فرقی داره که من گواهینامه ام تمدید شده باشه یا منقضی باشه؟
من این ترس را دارم که اگر برم گواهینامه ام را تمدید کنم و خدایی نکرده در حین تعلیم رانندگی تصادف کنم چون من گواهینامه تمدید شده دارم مسئولیت تصادف به عهده من گذاشته شود. ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمائید. در صورت امکان بینهایت سپاسگزار میشوم اگر آن بند قانونی را که به این مورد پرداخته را هم به بنده اطلاع دهید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید در زمان ثبت نام این موضوع قید نمایید علیرغم داشتن گواهینامه و انقضا آن که تسلطی بر رانندگی ندارین و قصد آموزش مجدد دارین در این صورت با تقصیر تعلیم دهنده مسولیت بر عهده ایشان است