04 خرداد 1401

درخواست ابطال تقسیم نامه

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
از پدربزرگم زمینی به مساحت 233 متر به پدرم ارث رسیده که فقط 67 متر آن قابل ساخت و تقسیم نامه دستی و مشکلات حقوقی زیادی دارد ولی من به کپی آن دسترسی دارم و درخواست ابطال تقسیم نامه را دفتر قضایی تحویل می دهم می گویند باید اصل آن باشد و کپی تقسیم نامه نمیشود که ضمیمه شود. اگر در شرح بنویسم که کپی آن دسترسی دارم و ضمیمه نکنم ایرادی دارد(سایر وراث اجازه دسترسی نمی دهند)

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله میتوانید با همان تقسیم نامه اقامه دعوی نمایید و از محکمه تقاضای ارایه اصل آن توسط وراث را درخواست نمایید. موفق و موید باشید