04 خرداد 1401

سوال در خصوص تخریب عمدی اموال

دسته بندی : کیفری | تخریب
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
پدربزرگم یک باغ داشت و با برادران و خواهرانش شریک بود ؛ یکی از افرادی که بعنوان وکیل زکی از صاحبان باغ هست اقدام به آتش زدن تنه درخت بریده شده کرده با اجازه یکی از پسرانی که باغ برای پدر فوت شده اش بود ؛ و او ام اجازه داده و گفته که آتش بزنید ؛ به علت هموار شدن برای رفت و آمد تراکتور ؛ و برادر بزرگ تر از همه اجازه رو داده ؛ آیا دیگر کسانی که سهم دارند در باغ می‌توانند از این اقدام شکایت کنند و آیا شکایت علیه برادر است یا شخصی که با اجازه برادر آتش زده ؟ حکمش چیست و مجازاتش ممنون
لطفا سریع جواب بدید اختلاف وجود دارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از آتش زننده به عنوان فاعل جرم و شخصی که به او اجازه داده به عنوان معاون شکایت تخریب از طریق احراق عمدی نمایید و در صورت اثبات چنانچه مال موضوع تخریب زیر ۱۰ میلیون باشد به جزای نقدی و درصورت بیشتر بودن از میران فوق به جبس یا جزای نقدی محکوم می‌شود.