04 خرداد 1401

چگونه در مقابل اتهام کلاهبرداری از خود دفاع کنم؟؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیرمن ۲۶ سالمه
از بین اگهی های دیوار برای فردی رزومه ارسال کردم .گفتن دستیار میخوان بعد گفتن کار چنج ارز وریال است و بعد از چند روز با من تماس گرفتن که برای سفر کاری به شمال بریم(یه خانم و آقا جلو نشستن و منم عقب) ۳ نفری رفتیم شمال و کارشون خرید و فروش گوشیو طلا و... بود هنوز ۲۴ نگذشته بود متوجه شدم کار غیر قانونیه و از اونجا برگشتم ، ۲ هفته بعد فتا باهام تماس گرفت که به جرم کلاهبرداری باید برم فتا گیلان والا حکم جلبم صادر میشه ، من هم رفتم فتا تهران و ریز قضیه رو واسشون گفتم و اونا به من گفتن کارتت کپی شده و توش ۲۸ میلیونه و الانم همه ی اون پول تو‌حسابمه و قوه قضاییه حسابو بسته ، درصورتی که کارتم دست خودم بودم از مبالغ اصلا خبر نداشتم چون پیامک بانک نداشتم.الان چیکار کنم خیلی میترسم چون واقعا خانوادم حامی من نیستن و اگر بفهمن بدون اینکه گناهکار باشم منو میکشن ...اینقدر حالم بده که دارم به خودکشس فکر میکنم میشه بگید نهایتا با من چه میکنن ؟ من باید برم فتا گیلان؟ چطور برم آخه ؟نگهم میدارن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر هست حتما در جلسه رسیدگی در پلیس فتا ظرف مهلت مقرر حضور یابید امکان درخواست صدور قرار نیابت قضایی برای ادامه تحقیقات در دادسرای تهران نیز وجود دارد و نتیجه اینکه چه قراری صادر خواهد شد و ایا منجر ب بازداشت موقت یا هر قرار دیگری شود بستگی ب مستندات و اظهارات طرفین و دفاعیات ایشان دارد در قبال انچه رخ داده مسئول هستید چون مبالغ ب حساب شما واریز شده علی ای حال با احراز عدم اطلاع و عدم سونیت شما از عنوان مجرمانه جای نگرانی وجود نخواهد داشت و لازم ب ذکر هست ک عدم حضور در جلسات ب هیچ وجه ب نفع شما نیست پیگیر پرونده باشید و حتی الامکان از وکیل مجرب دادگستری ک نظارت مستمر بر جریان رسیدگی و پرونده داشته باشد کمک بگیرید اگر عدم علم و عمد ب جرم و فقدان سونیت از جانب شما اثبات شود مشکلی نخواهد بود و با تعیین تکلیف نهایی حسب مورد امکان رفع توقیف حسابتان نیز وجود دارد موید باشید