04 خرداد 1401

سوء استفاده از کارت اشخاص جهت پولشویی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.دوستم ازمن درخاست کارت بانکی کرد ک قراره براش پول جابه جاکنن وچون باهم بودیم قبول کردم.بعداز دوساعت ک ازش جداشدم موجودی گرفتم دیدم کارتم ک مبلغ ۱۴۰۰ موجودی داشت خالیه.بهش ک گفتم انکارکرد وکارت را ازمن گرفت ک صورتحساب بگیره وهرروز ک ازش خاستم بایه بهانه دس ب سرم میکرد.منم مستمری بگیرمرحوم پدرم پدرم هستم وکارت حقوقم بود ک مبلغ ۱۳۰۰ماهیانه حقوق دریافتی داشتم وچون مطمعن بودم تااخرماه واریزی ندارم اقدام ب مسدودی وکارت جدیدنکردم.بعداز۱۸روز ک رفتم بانک ودرخاست کارت جدیددادم گفتند ک بدستورقضایی مسدودشده پی جوشدم متوجه شدم ک ازچندین حساب ب کارتم پول واریز وازتریغ پایانه الکترونیک خرج شده.حال نگرانم ک مبادا گرفتارشوم.درخاسته راهنمایی داشتم.ممنون وموفق باشید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باعنوان خیانت در امانت هرچه زودتر اقدام تا از هر گونه مشکلات بعدی جلوگیری بعمل اید