07 خرداد 1399

آیا دانلود کردن و دیدن فیلم های مستهجن جرم محسوب میشود؟

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا دانلود کردن و دیدن فیلم های مستهجن جرم محسوب میشود؟و مجاراتی خواهد داشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض ادب و احترام خدمت شما هرکس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر ، مطبوعات، اعلانات، علایم، فیلم، نوار سینما و یا بطور کلی هر چیز که عفت و اخلاق عمومی را جریحه دار نماید، برای تجارت یا توزیع به نمایش ومعرض انظار عمومی گذارد یا بسازد یا برای تجارت وتوزیع نگهداری کند. به حبس از سه ماه تا یک سال وجزای نقدی از یک میلیون وپانصد هزار ریال تا شش میلیون ریال و تا 74 ضربه شلاق یا به یک یا دو مجازات محکوم خواهند شد. لذا برای دانلود آن مجازاتی مشخص نشده است.