05 خرداد 1401

جرم مزاحمت تهدید و افترا

دسته بندی : کیفری | توهین
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ازیه نفر شکایت کردم بابت تهدید توهین مزاحمت اونم ازمن شاکی شده بو که پرونده ها لف شدن بعد منجرشد به تعهدو رضایت الان بازم ازطرف اون یک نفر مورد تهدید قرار گرفتم میخواستم بدونم شکایت طرح کنم باز یا به قرار صادره که برام اومده اعتراض بزنم مدارک پیوست کنم چون تعهد دادن برام مزاحمتی نداشته باشن لطفا بهم بگید طرح شکایت مجدد بهتره یا اعتراض به همین پرونده که جریان مجدد بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که مطابق ماده ۷۹ قانون آیین دادرسی کیفری برای شما قرار ترک تعقیب صادر شده می توانید تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک بار تا یک سال از تاریخ صدور ترک تعقیب درخواست کند.» ولی اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد باید مجددا شکایت جدیدی مطرح نمایید و می‌توانید به شکایت قبلی و رضایت قبلی خود نیز اشاره نمایید