07 خرداد 1399

غرامت گرفتن

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

راهنمایی رانندگی موتور سیکلتمون رو توی مزایده گذاشتن و فروختنش ایا من میتونم ازشون بابت غرامت شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عرض ادب و احترام خدمت شما طبق قانون راهنمایی و رانندگی بعد از توقیف موتور سیکلت : شما شش ماه وقت دارید تا جهت تکمیل مدارک و رفع توقیف موتور اقدام نمایید در غیر اینصورت اگر شما اقدامی انجام ندهید موتور سیکلت به مزایده گذاشته میشود. و در صورتی که از ان 6 ماه وقتی که داشتید گذشته باشد شما نمیتوانید که ادعایی داشته باشید.