05 خرداد 1401

نحوه استرداد وجه چگونه هست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب یه سال پیش خواهرم به فروشگاه که سرمایه گذار لازم داشت مبلغ ۲۰۰ ملیون سرمایه داد که یک قرار داد بین طرفین بود و طرف بابت ضمانت به خواهرم سفته داده الان طرف دبه در آورده وپول خواهرمو پس نمیده خواستم بدونم از چه طریقی ما میتونیم پولمون رو پس بگیریم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص برای اظهارنظر قطعی چون قرارداد بین طرفین منعقد شده و توافقات فی مابین معتبر و قابل استناد هست مفاد قرارداد میبایست رویت و بررسی شود لیکن برای استرداد وجوه پرداختی میتوانید دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی بطرفیت ایشان ب ثبت برسانید تا دادگاه بدان رسیدگی و رای مقتضی را صادر نماید مجددا تاکید میشود ک مفاد قرارداد معتبر بوده و ضمانت اجرایی دارد موید باشید