05 خرداد 1401

شکایت از کسی که خود رد وکیل معرفی کرده

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام از شخصی با عنوان کلاهبرداری از طریق جعل عنوان وکیل شکایت کردم ونامه عدم سازش شورا رو گرفتم،شکایم ارسال شده برای دادسرای عمومی وانقلاب رفته پیش دادستان به گمانم،آیا دادستان یاهرکسی که مسعوله میتونه شکایت منو بدون اینکه ارجاع بده اگاهی یا...رد کنه؟چون ۴روزه هنوز دستور نداده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما دادستان یا بازپرس نمی تواند بدون اخذ توضیحات از شما ونیز بدون اینکه مستندات شما را بررسی نماید اقدام به صدور قرار منع تعقیب نماید وبا توجه به شلوغی محاکم باید کمی صبور باشید تا دستور قضایی صادر شود