06 خرداد 1401

ابلاغ جعلی جهت خالی نمودن حساب و ..

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ساعت ۱ بامداد پیامی در واتس اپ من با شماره همراه اول امد مبنی بر ابلاغیه اخطاریه
یک شماره پرونده ۱۲ رقمی جهت شعبه ۱۰۹ کیفری دیوان عالی که یک اپلیکیشن هم ادامه پیام داده شده عدالت همراه
ایا به این شکل اطلاع رسانی میشود و من اصلا نمیدانم موضوع چیست
ممکن است راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در واتساپ پیامی ابلاغ نخواهد شد فقط خط مستقیم همراه خود و به صورت پلاک و اگر با شماره تلفن باشد اصلا باز نکنید و به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه نمایید احتمال هک حسابهای شما میباشد