12 خرداد 1401

چگونه فرزندانم را بعلت تخلف پدر ازاد نمایم

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش تریاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
دامادوخواهرم ۲فرزندبنده راکه حضانت فرزندان باایجانب میباشدباخودبه مسافرت میبرندبعداز۱۰روزمتوجه شدم بخاطرحمل ۷کیلوموادمخدرتریاک خواهرودامادمان رادستگیرکرده اندوفرزندان مرابه بهزیستی تحویل داده اندبنده جهت گرفتن فرزندانم ازبهزیستی نزدقاضی رفتم بالحن بدمرابیرون کردوادعای خسارت۲۰میلیون تومانی به صندوق دولت نمودجهت پس دادن ۲فرزندکوچکم گفتم ندارم بازمرابیرون کرده وممانعت ازتحویل فرزندانم نموده لطفا مراراهنمایی کنید سپاسگذارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم سن فرزندان شما جهت ازادی مهم میباشد اگر زیر ۱۸ سال باشند جهت ازادی و تعهد والدین ازاد خواهد شد حال اگر قاضی یا بازپرس موافقت نمینماید میتوانید به دادستان مراجعه نمایید