10 خرداد 1399

رشوه گرفتن

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید رشوه گرفتن کارمندان دولتی چه مجازاتی در پی خواهد داشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عرض ادب و احترام خدمت شما در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از بیست هزار ریال نباشد به انفصال موقت از شش ماه تا سه سال و چنانچه مرتکب در مرتبه مدیر کل یا‌ همتراز مدیر کل یا بالاتر باشد به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم خواهد شد و بیش از این مبلغ تا دویست هزار ریال از یک سال تا سه سال حبس‌ و جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال موقت از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد و چنانچه مرتکب در مرتبه مدیر کل یا همتراز‌مدیر کل یا بالاتر باشد به جای انفصال موقت به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم خواهد شد.