15 خرداد 1401

سوال در خصوص خروج از کشور

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر دختری هستم ۲۵ دانشجو
قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در کشور اروپایی را دارم
متاسفانه پاسپورت ندارم و قصد گرفتن آن را دارم
اما با مخالفت پدرم که فردی حقوقی هستند مواجه شدم
آیا برای گرفتن پاسپورت و خروج از کشور نیاز به اجازه پدر دارم؟
در صورتی که نیاز به اجازه پدر هست آیا راهی هست که بتوان از آن به صورت قانونی استفاده کرد برای خروج از کشور

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دختر با رسیدن به سن رشد نیازی به اجازه پدر جهت اخذ پاسپورت و خروج از کشور ندارد . شخص پدر حقیقی بوده و اطلاق وازه حقوقی بدان اشتباه است .جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید.