15 خرداد 1401

انتشار فیلم از طریق فضای مجازی

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من فیلمی ازخودم توواتساپ برای یک نفر فرستادم حالا ططرف منوتهدید کرده که فیلموپخش میکنه شکایت بکنم اذش خودمم گیرم یانه گفته که ۱میلیون بریزم تاپخش نکنه لطفا راهنمایی کنیدمرسی

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به تجربه بهترین حالت تنظیم اظهارنامه و ارسال ان با مواد قانونی به مشارالیه اطلاع دهید در صورت هرگونه انتشار اقدام قانونی خواهید نمود