10 خرداد 1399

اراضی غصب شده

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا اجرت‌المثل زمین کشاورزی غصب‌شده که در تصرف غیر بوده است با نقد رایج تقدیم می‌گردد یا از محصول که متصرف کشت و برداشت نموده است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام با تذکر به این مطلب که ماده استنادی در اتفاق نظر اعلام‌شده ماده‌ای 330 قانون مدنی است که اشتباهاً ماده 230 درج گردیده اعلام نظر می‌شود که اجرت‌المثل املاکی که در عرف برای آن اجاره منظور می‌شود و به حکم عرف و عادت می توان به اجاره داد برعهده غاصب این‌گونه املاک است که اجرت‌المثل ایام تصرف را با جلب نظر کارشناس پرداخت نماید.