10 خرداد 1399

تهمت زدن

دسته بندی : کیفری | افترا
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چندباری رفتم خونه ی دوستم و همسر ایشون به من پیامک میدادن و حرف های عاشقانه میزدن و چوم من اهمیت ندادم ایشون به دوستم گفتن که من بهش نظر داشتم و بخاطر ایشون میرفتم منزلشون متاسفانه من پیام هاشون رو پاک کردم ایا راهی هست که من بتونم ثابت کنم و از ایشون بخاطر تهمتشون شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که از جانب شما پیامکی ارسال نشده باشد به پرینت تلفن خود استناد کنید در صورتی که شکایت علیه شما مطرح شود می توانید منکر این موضوع شوید