16 خرداد 1401

فسخ مورد معامله از جانب فروشنده

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و دعای خیر.
جسارتا واحدی را فروختم. خریدار به تعهدات مندرج در قولنامه منجمله ،تعویض ضامنبن وام ، سند زدن و ... ، عمل ننمود. درقولنامه حق فسخ یکطرفه برای حقیر ذکر شده است. ۲ سوال دارم.
۱. فسخ یکطرفه را بنگاه انجام می دهد یا باید دادخواست بدهم؟
۲. پول دریافتی از خریدار را جایی صرف نموده ام. درصورت فسخ می توانم خانه را مجددا به شخص دیگری فروخته و پول وی را پرداخت نمایم؟ چرا که درصورت فسخ پولی برای عودت ندارم.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله امکان فسخ وجود دارد و فسخ ذکر شده باید به تایید دادگاه برسد و نسبت به پرداخت وجه مورد نظر این مورد را می توانید در دادگاه مطرح نمایید. موفق و موید باشید