10 خرداد 1399

شکایت از بیمارستان

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من همسرم در بیمارستان بستری بود و جند روز بعد ایشون فوت شدن یک ماه بعد از بیمارستان تماس گرفتن و گفتن که شما 4 میلیون بدهی دارین بیاین تسویه کنین و من مطمین هستم که بدهی نداشتیم چون از همراه ها هم پرسیدم و گفتن که نبوده بدهی ایا می توانم که ازشون شکایت کنم لطفا راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اینکه شما بابت چه چیزی از ایشان شاکی باشید مهم است اگر شما بابت فوت و قصور پزشک شاکی هستین باید به نظام پزشکی و نیز دادسرای عمومی اقامه شکایت کنید . ولی اگر همسرتان از بیمارستان ترخیص شده منظورم حساب کتاب کرده باشند مجدداً مطالبه وجه از طرف بیمارستان موجه نیست