10 خرداد 1399

عدم تنظیم سند توسط فروشنده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده طبقه دوم یک اپارتمان رو از یه سازنده گرفتم و ایشون متعهد شده بودن که سند به نام بنده در فلان تاریخ تنظیم کنند با توجه به اینکه فروشنده در تاریخ مقرر نتونستن سند بدن بنده از ایشان شکایت کردم الان بعد از ۲ سال شکایت که توسط وکیلم انجام گرفته بود دادگاه رای داده با توجه به اینکه فروشنده با مالک اصلی زمین که بطور شراکتی ملک رو ساختن با یداز اول شکایت کنم و برای هر دو شون طرح دعوی کنم سوال بنده اینه من ملک رو از سازنده گرفتم و ایشون متعهد به دادن سند هستن به نظرتون دادگاه باید فروشنده رو محکوم نمیکرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای الزام به سند باید علیه فروشنده و مالک و صاحب سند هردو طرح دعوا کرد