17 خرداد 1401

فیلم برداری غیرمجاز از محل زندگی خصوصی

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، همسایه طبقه بالای واحد مسکونی آپارتمان محل زندگی ام با قرار دادن لوله خرطومی و ارتباط با لواه خرطومی های سیم کشی برق واحد مسکونی ان هم در زمان ساخت ساختمان که فرزند اش در ان زمان برای خود شبگه ای تهیه کرده و بت هدایت دورببن های کوچک بی سیم و ییم دار مخصوص آندوسکوپی که انلاین تصاویر به نرم افزار نصب سده در گوشی موبابل اشان از داخل واحد اپارتمانی ما را رصد میکننپدو در ساختمان بالایر واحدم تنها سوراخهایی که با لوله پلیکا و لوله خرطومی از انجا دوربین ها را هدایت میکنند ، متاسفانه این کار تمام مکانهای واحد از اتاقها و حال و پذیرایی در رصد این پربین بوده ، قصد شکایت دارم ، لطفا راهنمایی کنید چگونه‌این معظل راحل کنم با شکایت از همسایه بالا و معلوم بودن محلهایی که دوربین ذر ان کنترل مبشده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از ایشان بابت فیلم برداری غیر مجاز شکایت نمایید که وفق قانون مجازات اشخاصی که به صورت غیر مجاز در امور سمعی و بصری فعالیت می‌کنند دارای مجاز حبس است .