18 خرداد 1401

مرور زمان در دعوی کیفری

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
خدمت جناب آقای بابایی
وکیل محترم
بنده چند دقیقه پیش سوالی کردم که جاعل از اقوام بنده است
سوال قبلی:
با سلام جعل و استفاده از سند مجعول عادی( که قابل گذشت و درجه ۶ و دارای مواعد مرور زمان تعقیب ۵ سال است)بعد از ۱۰ سال کشف و شاکی تازه مطلع شود.......

فرمودید مرور زمان حاصل نمیشود

تبصره ماده ۱۰۶ اذعان میکند ،گذشتن مواعد مرور زمان از تاریخ وقوع جرم تا قبل از تعقیب بر اساس ماده ۱۰۵ ،باعث حصول مرور زمان میشود .

کشف جرم یا مستندات جدید چطور به مرور زمان خدشه وارد میکند ؟
میشود توضیح بفرمایید؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از زمان اطلاع و یاکشف باید گذشته باشد مگر عنوان ننموده اید بعد از ۱۰ سال کشف شده است پس مرور زمان از زمان کشف میباشد