11 خرداد 1399

سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سابقه سرقت در دوران سربازی دارم و آخرین بار که مرتکب سرقت شدم محکوم به ۲۱ ماه حبس تعلیقی شدم و بعد هم باز به خاطر اعتیادم متاسفانه دست به سرقت اسلحه ازیگان خدمتی شدم اما آن را پس دادم الان با وصیقه آزاد شدم لطفا راهنماییم کنین که حکمم چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام مجازات شما حبس و شلاق است و با توجه به سابقه شما تخفیف یا تعلیق مجازات شامل حالتان نمیشود