12 خرداد 1399

احداث بنا در ملک مشاع

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر متصرف در ملک مشاعی احداث بنا کرده باشد و با درختانی غرس کرده باشد آیا صدور حکم بر قلع مستحدثات و قطع درختان فقط به درخواست احد از شرکای ملک مجوز قانونی دارد یا خیر؟ و اگر سایر مالکین معترض باشند چگونه خواهد بود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صدور رای بر قلع و قمع مستحدثات و یا قطع درختان به درخواست احد از شرکای مشاعی فاقد اشکال قانونی است و اعتراض سایر مالکین نسبت به قلع بنای احداثی موثر در اجرای دادنامه نیست.