20 خرداد 1401

مالیات و تخفیف فرار از مالیات چگونه انجام بدم

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، اینکه سوالی در مورد قوانین مالیات است،‌به‌این‌صورت‌که‌مالیاتی‌همراه‌باجریمه کتمان درآمدسالیانه‌واحدصنفی‌‌از‌طریق اداره مالیات ‌‌استان‌زنجان‌صادرشده‌ازطریق‌دستگاه‌پوز،وسوال‌اینکه‌به‌اصل‌وجریمه مالیات‌صادرشده‌ چگونه اعتراض کرد طبق ماده‌وتبصره‌قانونی‌؟
واینکه درکامل شدن مطالب‌فوق‌ اینکه این واحد‌صنفی‌دردوران کروناو‌پیروی‌از‌شعار‌سال‌۹۹ جهش‌تولید حمایت‌از‌کالای‌ایرانی تولیدات غذایی و بهداشتی در خدمت شهروندان عزیز وتخفیفات‌بیشتر به صورت تمام وقت‌وشکر‌خدا‌مساعدت‌وهمکاری‌باموسسات خیریه و افراد کم‌در‌آمد‌.
سپاس فراوان

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با تنظیم لایحه و بیان تمامی مطالب و امور خیریه به رای اداره مالیات در شورای حل اختلاف اداره مالیات اعتراض مساعدت لازم انجام خواهد گرفت