22 خرداد 1401

ممانعت از حق از متصرف ملک و روند ان

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده زمینی دارم ب متراژ ۹۸۰۰متر ک چند نفر امدن مقداری از زمین منو تصرف کردن من از پدرم خریدم سال ۹۵قبل از این چند نفر حالا پدرم از یکی از این افراد شکایت ممانعت از حق کیفری کرده و حکم ب نفعه پدرم صادر شده میخاستم بدونم زمانی ک خکم اجرا بشه کل زمین ک ۱۰۰۰۰متر هست و پدرمم بابت کل زمین حکم ممانعت ب طرفین یکی از این افراد گرفته ایا قانون کل زمینو تحویل ما میده یا ن ینی ما درخواستمون کل زمینه ولی تکلیف اون شخصه دیگه ای ک امده ۲۰۰۰متر تصرف کرده چی هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر از یک شخص اقدام فقط نموده باشید نسبت به ان انجام خواهد شد مگر در تصرف کل زمین را بادافراد متصرف اعلام نموده باشید