13 خرداد 1399

تصرف در ملک مشاع

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر در مورد بعضی از شرکاء در ملک مشاع تصرف نداشته باشند آیا اداره ثبت می‌تواند نسبت به افراز ان اقدام نماید یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما صرف فقدان تصرف متقاضی افراز یا سایر شرکاء در ملک مشاع مانع افراز و اتخاذ تصمیم مسئول واحد ثبتی نبوده و مندرجات ماده 3 آیین‌نامه قانون افراز و فروش املاک مشاع هم دلالتی بر ممنوعیت افراز در این مورد ندارد و بهرحال در این مورد مربوط به واحد ثبتی مکلف به اتخاذ تصمیم بر طبق ماده 5 آیین‌نامه مذکور می باشد.