23 خرداد 1401

نحوه فروش سهم خویش از ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،برای فروش ملک مشاع اگر شریک تحت هیچ شرایطی حاضر به خرید یا فروش ملک مشاع خود نباشدایا می‌توان درصورت رضایت شریک سه دانگ ملک خود رافروخت؟در صورت فروش سه دانگ آیا بعدامیتواند از ما شکایت کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. ملک مشاعی توسط یک نفر از شرکا نسبت به سهم خویش قابل فروش خواهد ولی بهترین راهکار درخواست افراز و در صورت عدم امکان فروش آن از سوی دادگاه خواهد بود